Регистрация

Регистрация за участие в НСОМ 2017 се извършва при получаване на имейл на 2017nsom@gmail.com до 10.05.2017 г., съдържащ попълнената заявка и сканираното платежно нареждане за превода на таксите правоучастие, в което като основание са посочени „НСОМ и брой участници“. Таксата правоучастие е в размер на 40 лв. за един участник (състезател, ръководител или гост). Бланка за заявката можете да изтеглите от тук.

Таксата за пребиваване в хотелския комплекс за един участник (състезател, ръководител или гост) е в размер на 120 лв. за пълен пансион за времето на състезанието. Тя се плаща на рецепцията на хотела при получаване на фактура за престоя. Отделна фактура ще получите от рецепцията на хотела за таксите правоучастие.

Организиран е транспорт с автобус:

  • от гр. Пловдив до хотелски комплекс „Камелия“, Пампорово, от 15:00 часа на 19.05.2017 г.;
  • от хотелски комплекс „Камелия“, Пампорово,  до гр. Пловдив от  10:00 часа на 21.05.2017 г.

Всички участници, които пристигат с обществен транспорт в Пампорово, могат да бъдат извозени с организиран транспорт от автогара Пампорово до хотелски комплекс „Камелия“.  

При изпращане на регистрационната форма трябва да бъде сканиран и приложен документът за извършено плащане по банков път.

Информация за банков превод: 

Основание за плащане: НСОМ и брой участници 

Уникредит Булбанк,

Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“

IBAN: BG33 UNCR 7527 3354 6320 32

SWIFT: UNCRBGSF

Забележка: В основание за плащане трябва да се посочи за колко на брой участници е преведаната по банков път такса за правоучастие.